Doe-het-zelf

Bato Pond Service bvba is gespecialiseerd in begeleiding van doe-het-zelf-projecten en geeft u professioneel advies. Wij zorgen eveneens voor de nodige materialen. U krijgt van ons een gedetailleerde offerte op maat en op basis hiervan kunt u zelf bepalen welke stappen in het vijverproject u zelf,door ons of één van onze partners/aannemers wil laten uitvoeren.

U kunt steeds rekenen op telefonische bijstand of hulp ter plaatse indien nodig. Wij zorgen er op deze manier voor dat u het maximum uit uw budget kan halen.

Onze troeven:

  • Zelf vijveren zonder voorkennis
  • Hulp en advies op afstand en ter plaatse
  • Maximum vijver voor minimum budget

Op maat gemaakte pompput

Om het u gemakkelijk te maken bieden wij een op maat gemaakte pommput, volledig voorgemonteerd, voorzien van alle technische onderdelen (pomp, kranen, terugslagkleppen,...) en aspecten.
Volledig afgestemd op uw specifiek vijverproject.
Dit geeft de mogelijkheid om zelf gemakkelijk de installatie uit te voeren.

Technische vijverboxen

Wij beschikken over boxen met aansluit-, verbindings- en bevestigingsmaterialen. U kunt als klant gebruik maken van deze technische vijverboxen met alle mogelijke koppelingen. U neemt de boxen mee en op deze manier heeft u steeds het juiste materiaal bij de hand. Na de werkzaamheden bezorgt u ons de boxen met de overgebleven materialen terug. U heeft dus geen overschotten en betaalt enkel de gebruikte stukken.

Wilt u meer informatie of hebben wij u overtuigd?