Technische bijstand

Bij Bato Pond Service bvba zijn we steeds op zoek naar innovatieve vijvertechnieken en professionele vijveroplossingen. Wij volgen de tendensen, technieken en specifieke vakopleidingen op de voet.
Naast de theorie gaan wij de beschikbare technische componenten testen in de praktijk.
Voor alle technische aspecten kunt u steeds beroep doen op onze vakkennis.
Indien gewenst kunnen wij de aansluitingen van de verschillende technieken volledig uitvoeren op uw werf.
Ook een tussenoplossing is mogelijk. Wij dimensioneren en maken de pompput volledig klaar in onze atelier zodat deze enkel nog verbonden moet worden op de werf.
Dit in combinatie met de EPDM plaatsing is uniek in Belgiƫ.
Als extra kan u gebruik maken van ons handig systeem van vijverboxen, alle courante aansluitmaterialen direct bij de hand.

Bekijk samen met ons op welke manier u wil werken, alles is bespreekbaar!

Innovatieve vijvertechnieken

Wij zijn steeds op zoek naar trends en innovaties. We zijn zeer vertrouwd met alle technische aspecten van het vijvergebeuren waaronder nieuwe technieken en we richten ons op kwaliteitsvolle oplossingen die passen bij elk individueel vijverconcept. Dit kan gaan van vijverpompen en elektrische sturingen, tot verlichtingsmogelijkheden en domotica. Niet mogelijk? Dat bestaat voor ons niet!

Voorgemonteerde pompput

Wij kunnen in onze ateliers ook putten, trappen, bakken en roosters in kunststof (PE, PP,...) op maat maken. Dit laat ons toe om projectgebonden pompputten, volledig, met pompen en technieken voor te monteren.
Naast het maatwerk hebben wij ook standaard putten in het gamma. Steeds compact, zeer snel en gemakkelijk zelf te plaatsen.
Aansluiten op doorvoeren en skimmers, vullen, stekker insteken en klaar!

Technische vijverboxen

Wij beschikken over boxen met aansluit-, verbindings- en bevestigingsmaterialen. U kunt als professionele klant gebruik maken van deze technische vijverboxen met alle mogelijke koppelingen. U neemt de boxen mee naar de werf en op deze manier heeft u steeds het juiste materiaal bij de hand. Na de werkzaamheden bezorgt u ons de boxen met de overgebleven materialen terug, en de verschillen worden verrekend. U heeft dus geen overschotten en betaalt uiteindelijk enkel de gebruikte stukken.

Wilt u meer informatie of hebben wij u overtuigd?